Dictionar englez romanDictionar roman englez Dictionar englez roman


Introduceti textul in limba engleza in casuta de mai jos si apasa butonul "traduceti" pentru a afla traducerea in limba romana.


Ultimele cuvinte traduse:


Despre Dictionar Englez Roman

Dictionar englez roman poate fi folosit atunci cand aveti de tradus cuvinte sau fraze din limba engleza in limba romana. Siteul nostru foloseste unul dintre cele mai complexe softuri de tradus din engleza in roamana de pe piata, astfel ca dumneavoastra sa puteti beneficiati de traduceri cat mai exacte.

Gramatica:

Present  simple si  present continuous Cum foloseste present simple: - pentru rutine si obiceiuri Bill goes to the gym three times in a week. - pentru situatii permanente I work in a Bank. - pentru situatii exacte The sun rises in the East. - pentru a spune povesti. 'I've got a joke for you. This man goes into a pub and ask for a drink...'  Present continuous: - pentru actiuni ce se intampla in momentul de fata: I'm eating my dinner at the moment. Can I phone you back? - pentru schimbari si situatii ce pot evolua Crime is getting worse in our town. - pentru situatii care se inatmpla des He's always interrupting me. 


Link-uri partenere: Site 1 | Site 2


...